Drs. Francien Post

Drs. Francien Post

Drs. Francien Post

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als oa. marktonderzoeker en docent op een hogeschool (Sportmarketing en International Business School), besloot Francien het roer om te gooien. Als gecertificeerd MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) trainer helpt zij nu medewerkers en organisaties beter tot hun recht te komen door bewuster en gezonder om te gaan met de alledaagse uitdagingen en stress. Haar stijl kenmerkt zich door een combinatie van rust, persoonlijke aandacht en praktische toepasbaarheid. Nadat medewerkers de basisvaardigheden eigen zijn, gaan ze er direct mee aan de slag!

Francien weet als geen ander wat de impact is van een hectische werkomgeving, organisatorische veranderingen en informatie-overload op het functioneren van medewerkers en teams. Zelf heeft ze ervaren hoe bewustwording en mindfulness kan helpen om gezonder en bewuster hiermee om te gaan, met meer energie, wederzijds begrip en werkplezier tot gevolg.

Mindfulness heeft zich inmiddels bewezen als methode om ziekteverzuim door werkstress tegen te gaan. Francien ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van succesvolle trainingstrajecten die forse dalingen in verzuimcijfers laten zien en zichtbare verbeteringen in de productiviteit en werksfeer. Daar is iedereen bij gebaat!

Na een studie International Business (HEAO ‘93) en Bedrijfseconomie (UvA ‘96) is Francien werkzaam geweest in diverse functies en organisaties, oa. bij Institute for International Research (IIR), Philips EMEA, Synovate/Ipsos en Hogeschool van Amsterdam. Passies zijn oa. bergwandelen, fietsen, tennis, dansen en (straat)theater.