Trainingen

Trainingen

"Wij leveren uitsluitend maatwerk.

We stemmen ons aanbod af op uw leerwensen en -behoeften."

Al onze trainingen en workshops zijn gericht op een vitale en succesvolle organisatie. Dit start met vitale en succesvolle mensen. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal basisprogramma's.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een incompany-training of wilt u een voorstel op maat? Neemt u dan contact met ons op: dat kan telefonisch via 085 047 00 40 of via email: birgitha.bakker@bakkervandermeij.nl .

TRAINING TIMEMANAGEMENT

4-DAAGSE (GROEP: 5-7 DEELNEMERS)

Meer ontspanning én betere resultaten. Voel je je opgejaagd? Kom je niet goed meer tot rust? Stapelt je werk zich op? Met onze evidence informed trainingen, krijg je meer rust en overzicht, meer voldoening in je werk en een betere privé balans. Je resultaten verbeteren én tegelijkertijd voel je je meer ontspannen. Doordat we de oorzaken en achtergronden van ervaren werkdruk aanpakken, kun je blijvende veranderingen maken.

Doe mee met onze training en leer in een kleine groep (max. 7 deelnemers) hoe je jezelf en je werk beter kunt managen. Je krijgt meer overzicht en structuur en bent beter in staat om prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Je krijgt meer grip op alles dat er op je af komt en gaat aan het eind van je werkdag met meer voldoening naar huis.

"Heldere uitleg, met veel tips die je direct kunt toepassen.

De eerste resultaten waren er al op dag 1."

OPDRACHTGEVERS/ERVARING

Hieronder een overzicht van enkele van onze opdrachtgevers: