Trainingen

"Wij leveren uitsluitend maatwerk.

We stemmen ons aanbod af op uw leerwensen en -behoeften."

Al onze trainingen en workshops zijn gericht op een vitale en succesvolle organisatie. Dit start met vitale en succesvolle mensen. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal basisprogramma's.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een incompany-training of wilt u een voorstel op maat? Neemt u dan contact met ons op: dat kan telefonisch via 085 047 00 40 of via email: birgitha.bakker@bakkervandermeij.nl .

MEER ENERGIE OP HET WERK

1 DAG

Energieke medewerkers presteren gemiddeld ruim 40% beter. Maar hoe krijg je energieke medewerkers? Energiemanagement draait om het opladen van de drie ‘batterijen' die elk mens heeft: een fysieke, een emotionele en een mentale. Wanneer mensen voldoening uit hun werk halen, voelen ze zich na een drukke werkdag moe, maar voldaan. Soms heb je die voldoening niet meer, omdat je te weinig tijd hebt om te herstellen.

Bijna 2/3 van de Nederlanders heeft na het werk geen energie meer om dingen te doen. Dit blijkt uit een stresstest op de website van Fonds Psychische Gezondheid, die door meer dan 74.000 mensen is ingevuld. Bron: www.checkjewerkstress.nl. Vermoeidheid en gebrek aan energie zijn de eerste signalen dat het tijd is om in te grijpen.

TIMEMANAGEMENT

4-DAAGSE (GROEP: 5-7 DEELNEMERS)

Meer ontspanning én betere resultaten. Voel je je opgejaagd? Kom je niet goed meer tot rust? Stapelt je werk zich op? Met onze evidence informed trainingen, krijg je meer rust en overzicht, meer voldoening in je werk en een betere privé balans. Je resultaten verbeteren én tegelijkertijd voel je je meer ontspannen. Doordat we de oorzaken en achtergronden van ervaren werkdruk aanpakken, kun je blijvende veranderingen maken.

Doe mee met onze training en leer in een kleine groep (max. 7 deelnemers) hoe je jezelf en je werk beter kunt managen. Je krijgt meer overzicht en structuur en bent beter in staat om prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Je krijgt meer grip op alles dat er op je af komt en gaat aan het eind van je werkdag met meer voldoening naar huis.

TIMEMANAGEMENT 

4-DAAGSE, INDIVIDUEEL

Soms vraagt je werk een bepaalde mate van flexibiliteit. Dat maakt dat je soepel om kunt gaan met veranderingen, waardoor deze niet te veel energie kosten. Tegelijkertijd kun je niet enkel reageren op  ad hoc, omdat de waan van de dag je agenda overneemt en langlopende klussen dreigen te blijven liggen. Met deze training kijken we waar je precies verantwoordelijk voor bent, ga je je mailbox en mappenstructuur efficiënter inrichten, waardoor je beter zicht krijgt op je prioriteiten. Ook leer je beter de tijd inschatten van de diverse taken die je hebt, waardoor je planning realistischer wordt.

Deze training richt zich op het aanleren van nieuw gedrag. Dit bereik je door meerdaagse trainingen, waarbij individuele gesprekken en coaching op de werkplek elkaar afwisselen.

"Heldere uitleg, met veel tips die je direct kunt toepassen.

De eerste resultaten waren er al op dag 1."

OPDRACHTGEVERS/ERVARING

Hieronder een overzicht van enkele van onze opdrachtgevers: