Trainingen

Trainingen

Kwaliteit van leven, organisatieresultaten & duurzame inzetbaarheid

In een steeds veranderende wereld is het essentieel om te investeren in duurzame inzetbaarheid. Organisaties en medewerkers staan onder druk doordat de beroepsbevolking krimpt. Het is van groot belang de huidige medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en het werk efficiënter uit te voeren, waarbij de ervaren werkdruk afneemt en stress gerelateerd ziekteverzuim wordt teruggedrongen of voorkomen.

Het is een strategische keuze die de basis legt voor succes. Het welzijn van jouw medewerkers heeft directe invloed op de tevredenheid van jouw klanten en de prestaties van jouw organisatie.

Door te investeren in jouw medewerkers, investeer je in een betere toekomst. Samen kunnen we de lat hoger leggen, de ervaren werkdruk omlaag brengen en een positieve impact creëren.

Kennis gaat vooraf aan vaardigheden

Kennis gaat vooraf aan vaardigheden is het principe waar alle trainingen op zijn gebaseerd. Als gedragswetenschapper ben ik getraind in het observeren, sturen en bijsturen van gedrag. Motivatie, maar ook leiderschap, timemanagement en gedrag en leren in organisaties, zijn belangrijke thema’s.

Met ruim 20 jaar ervaring in het opleiden en begeleiden van professionals, kan ik goed afstemmen op wat een organisatie of individu nodig heeft en een stap verder te komen. Complexe projecten weet ik terug te brengen tot een helder doel met een overzichtelijk plan van aanpak. Waarbij ik tijdens de begeleiding de ander meer zelfvertrouwen geef en mezelf uiteindelijk overbodig maak.

Voorbeelden van maatwerktrainingen

Hieronder vind je een overzicht van mogelijke trainingsprogramma’s, coaching en begeleiding. Niet alleen gericht op professionele groei, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Denk hierbij aan timemanagement, leiderschap of performance coaching. Alle programma’s worden op maat gemaakt, zodat ze bijdragen aan de organisatiedoelen en de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers.

“Heldere uitleg, met veel tips die je direct kunt toepassen.

De eerste resultaten waren er al op dag 1.

Ervaring / opdrachtgevers

Contact

Ben je aan het oriënteren op een incompany-traject, of heb je een andere vraag? Ik help je graag verder.

Stuur een email: birgitha.bakker@bakkervandermeij.nl

Of bel: Op werkdagen tussen 8.30u en 17.30u: 085 047 00 40