Assessment – Ontwikkelassessment

Assessment – Ontwikkelassessment

Ontwikkelassessment

Wil je je graag verder ontwikkelen binnen je functie? Of misschien zelfs doorgroeien binnen je organisatie? Misschien wil je werkgever wel een indicatie in hoeverre een nieuwe functie bij je past. Dan is het goed om te weten wat je sterke kanten en mogelijke valkuilen zijn. Dit assessment helpt je daarbij. Aan de hand van een aantal betrouwbare, genormeerde en valide psychologische tests krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid en je werkstijl.

 

Inhoud

Een ontwikkelingsassessment richt zich meer op de wijze waarop je je als werknemer verder kunt ontwikkelen. Meestal wordt dit assessment gebruikt om te zien in hoeverre een nieuwe functie bij je past. Je komt meer te weten over je sterke punten en op welke gebieden je je nog verder kunt ontwikkelen.

Aanpak/werkwijze

Voorafgaand aan het assessment hebben we telefonisch contact om je vraag te bespreken. Vervolgens start je met het eerste deel van de online vragenlijst. Daarna hebben we een interview om een nog beter beeld van je te krijgen. Na het interview maak je het tweede deel van de online vragenlijsten. Je ontvangt een rapport met de beschrijving van je persoonlijkheid en je werkstijl. Naar aanleiding van het rapport hebben we een tweede gesprek om te zien in hoeverre je jezelf herkent. Maar vooral ook om te bespreken wat je met deze kennis kunt doen.

 

Uiteindelijk krijg je een rapport met een advies over hoe je je ontwikkeling in gang kunt zetten. Je krijgt dit rapport te zien voordat het naar je werkgever gestuurd wordt. Je kunt dan nog bezwaar maken als je het niet eens bent met de uitkomsten. Het rapport wordt alleen met jouw toestemming doorgestuurd.

Uitgangspunten:

  • Je kiest je eigen leerdoelen
  • Wat je leert pas je direct toe in de praktijk
  • Academisch geschoolde trainers, dus je leert ook over de achtergronden van gedrag
  • De training is altijd op maat
  • Kleine groepen: dus voldoende individuele aandacht
  • Bij actieve deelname geldt een 100% tevredenheidsgarantie

Resultaten

  • Zicht op je sterke kanten
  • Weten op welke gebieden je je verder kunt ontwikkelen
  • Advies op welke manier je deze ontwikkeling in gang kunt zetten

Vragen?

Neem hier contact met ons op voor een persoonlijk opleidingsadvies.

“Toch altijd even spannend om te zien wat er uit zo’n vragenlijst komt.

Gelukkig bevestigde die wat ik zelf al dacht.

Ik ben klaar voor de volgende stap in onze organisatie.”

Opdrachtgevers / ervaring

Hieronder een overzicht van enkele van onze opdrachtgevers/ervaring: