Advies

Advies

ADVIES EN TOEGEPAST ONDERZOEK BINNEN DE PUBLIEKE SECTOR

Heeft u behoefte aan deskundig advies voor organisatorische uitdagingen binnen de publieke sector? Zoek niet verder, want wij bieden hoogwaardig organisatieadvies en op maat gemaakt toegepast onderzoek in samenwerking met onze klanten. Onze aanpak combineert inzichten uit gedrags- en organisatiewetenschappen met maatschappelijke betrokkenheid, praktische toepasbaarheid en toegankelijkheid.

Wij zijn gespecialiseerd in organisaties binnen het publieke domein, waaronder overheidsministeries, gemeenten, semi-publieke en geprivatiseerde instellingen, evenals profit en non-profit organisaties. Onze expertise omvat verandermanagement, beleidsevaluaties, begeleiding van professionalisering, op maat gemaakte leiderschapsprogramma's, training en coaching, interim-management en meer.

AFSTEMMING EN INTERACTIE

Wij hechten veel waarde aan de context en formulering van de opdracht en kiezen onderzoeksmethoden in nauw overleg met onze opdrachtgevers. We besteden ook uitgebreid aandacht aan de menselijke aspecten van werkprocessen, terwijl we de belangen van de organisatie in het oog houden.

INTERDISCIPLINAIR PERSPECTIEF

Bij onze organisatie benaderen we elke uitdaging vanuit een interdisciplinair perspectief, waarbij we zowel gedrags- als organisatiewetenschappelijke perspectieven toepassen. Dit resulteert vaak in inzichtelijke oplossingen. Kortom, heeft u professioneel en betrouwbaar organisatieadvies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via email: birgitha.bakker@bakkervandermeij.nl of telefonisch via: 085 047 0040