Advies

Advies

Effectief advies & interdisciplinair perspectief

Heb je behoefte aan deskundig advies voor organisatorische uitdagingen? Ik bied hoogwaardig organisatieadvies en op maat gemaakt praktijkonderzoek in samenwerking met de opdrachtgever.

Ik ben gespecialiseerd in organisaties zowel binnen het publieke domein, als in profit en non-profit organisaties. Mijn expertise omvat verandermanagement, beleidsevaluaties, begeleiding van professionalisering, op maat gemaakte leiderschapsprogramma’s, training en coaching, interim-management en meer.

Elke uitdaging wordt benadert vanuit een interdisciplinair perspectief, waarbij zowel gedrags- als organisatiewetenschappelijke perspectieven worden toegepast. Dit resulteert in praktisch toepasbare en toegankelijke oplossingen.

Afstemming en interactie

De context en formulering van de opdracht en het kiezen van onderzoeksmethoden gebeurt in nauw overleg met de opdrachtgever. We besteden samen ook uitgebreid aandacht aan de menselijke aspecten van werkprocessen, terwijl we de belangen van de organisatie in het oog houden.

Werkwijze

Na een gedegen analyse van de situatie formuleer ik eerst een plan van aanpak. Daardoor kunnen we de aanpak met elkaar afstemmen, wat daarbij nodig is en welke doelstellingen wanneer worden gerealiseerd. Ik bewaak de voortgang van het plan en de resultaten die worden behaald. Deze worden regelmatig besproken met de opdrachtgever.

Mocht het gebeuren dat tijdens de opdracht zich een vraagstuk aandient dat buiten mijn expertise valt, dan kan ik je desgewenst in contact brengen met deskundige partners uit mijn netwerk.

Ervaring / opdrachtgevers

Contact

Ben je aan het oriënteren op een incompany-traject, of heb je een andere vraag? Ik help je graag verder.

Stuur een email: birgitha.bakker@bakkervandermeij.nl

Of bel: Op werkdagen tussen 8.30u en 17.30u: 085 047 00 40