Begeleiding

Begeleiding

Sparringpartner en coach van schoolleiders

Met mijn ruime ervaring als ondernemer en als onderwijsdeskundige begrijp ik de uitdagingen waar schoolleiders mee te maken hebben. Als jouw sparringpartner en coach sta ik klaar om je te ondersteunen bij het leiden van verandertrajecten en het implementeren van veranderingen. Ik bied begeleiding in tijden van hectiek en onzekerheid, waarbij ik een luisterend oor bied en samen met jou naar oplossingen zoek.

Of het nu gaat om het omgaan met groepsdynamische processen, het maken van strategische keuzes voor school- en teamontwikkeling, of het creëren van een effectieve leeromgeving, ik sta naast je om je te adviseren en te inspireren. Met mijn coaching en begeleiding zorg ik ervoor dat je als schoolleider stevig in je schoenen staat en effectief kunt navigeren door de uitdagingen van het onderwijslandschap.

Kennis gaat vooraf aan vaardigheden

Kennis gaat vooraf aan vaardigheden is het principe waar alle trainingen op zijn gebaseerd. Als gedragswetenschapper ben ik getraind in het observeren, sturen en bijsturen van gedrag. Motivatie, maar ook leiderschap, timemanagement en gedrag en leren in organisaties, zijn belangrijke thema’s.

Met ruim 20 jaar ervaring in het opleiden en begeleiden van professionals, kan ik goed afstemmen op wat een organisatie of individu nodig heeft en een stap verder te komen. Complexe projecten weet ik terug te brengen tot een helder doel met een overzichtelijk plan van aanpak. Waarbij ik tijdens de begeleiding de ander meer zelfvertrouwen geef en mezelf uiteindelijk overbodig maak.

Voorbeelden van maatwerktrainingen

Hieronder vind je een overzicht van mogelijke trainingsprogramma’s, coaching en begeleiding. Niet alleen gericht op professionele groei, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Denk hierbij aan timemanagement, leiderschap of performance coaching. Alle programma’s worden op maat gemaakt, zodat ze bijdragen aan de organisatiedoelen en de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers.

“Heldere uitleg, met veel tips die je direct kunt toepassen.

De eerste resultaten waren er al op dag 1.

Ervaring / opdrachtgevers

Contact

Op zoek naar een interim oplossing of advies?  Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op. Stuur een email of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen neem ik contact met u op.

Stuur een email: birgitha.bakker@bakkervandermeij.nl

Of bel: Op werkdagen tussen 8.30u en 17.30u: 085 047 00 40